shipping icon

pickup icon

Handelsbetingelser


1. GENERELLE OPLYSNINGER

Jordbay

Hundige strandvej 194

2670 Greve

Info@jordbay.dk

CVR:40895825

2. BETALING

Du kan anvende en lang række betalingskort på Jordbay.dk. Vi tager imod Dankort, Visa, Mastercard, samt Mobilepay. Hver gang der hæves et beløb på dit kort, vil du modtage en kvittering på den e-mail, som du har oplyst ved dit køb.

Alle beløb er opgivet i DKK inkl. moms.

3. PRODUKTER

På Jordbay.dk finder du unikke desserter, samt et større udvalg af alkohol, blomster og søde sager.

4. AFHENTNING AF BESTILTE VARER

Bestilte varer skal afhentes på den angivne dato og tidspunkt der er bestilt til. Skulle der opstå problemer ift. afhentning, skal der gives besked til butikken på telefon +45 31746800, indenfor åbningstid på den pågældende dato. Afhentes varen ikke indenfor åbningstid på den pågældende dato og er der ikke afbestilt rettidigt, hæfter du for hele beløbet og dette kan derved ikke refunderes.

5. FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har angivet din bestilling via Jordbay.dk. Mange af vores varer er ferske fødevarer, samt kolonialvarer, og disse tager vi ikke retur jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr 4.

6. RETURNERING

Hvis din returnering drejer sig om andet end ferske fødevarer, skal du sende din bestilling retur til os uden unødig forsinkelse. Dette skal ske senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du mister din fortrydelsesret, hvis; Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Tilbagebetaling af købsbeløbet. Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, som du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret indenfor 14 dage efter din bestilling via Jordbay.dk, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

7. AFBESTILLING

Afbestilling skal ske senest 72 timer inden den pågældende dato, der er bestilt til. Afbestilles der ikke rettidigt, vil der blive opkrævet et afbestillingsgebyr på 150kr. Det resterende af din indbetaling vil blive tilbageført indenfor 14 dage efter afbestilling. Har du ingen afbestilling sendt inden pågældende dato, vil retten til tilbagebetaling frafalde, se punkt 4. AFHENTNING.


8. PERSONDATAPOLITIK

Når du handler hos Jordbay.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

- Navn

- E-mail

- Betalingskort

Registrering af disse oplysninger anvendes udelukkende til fakturering. Betalingskortoplysninger opbevares hos vores betalingspartnere og Jordbay.dk har ikke adgang til disse. Alle oplysninger opbevares udelukkende for at give dig den bedste service, og vil aldrig blive solgt eller videregivet til tredjemand. Tilmelder du dig et arrangement, nyhedsbrev eller lign. på vores hjemmeside, registrerer vi alene de oplysninger, du indtaster med henblik på fremsendelse af bekræftelse på tilmelding. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger sendes automatisk via e-mail. Efterfølgende gemmes denne mail med henblik på fremsendelse af information om andre arrangementer, der kunne have din interesse. Mailen lagres alene på vores e-mail-server.

9. KLAGEVEJLEDNING

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@jordbay.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.